Lampard Icon70 70 20 46
Lampard IconSend Mail

Partdesign
Construction
slides Prevslides Next
Formværktøj til sprøjtestøbning
Fremstilling af værktøj, protyper, fixturer og andre mekaniske løsninger.

CNC bearbejdning

Prototyper og mindre serier

Da vi selv fremstiller formværktøj, har vi et fuldt udstyret værksted med maskiner til:


CNC fræsning
Sænkgnistning
Planslibning


Rundslibning
Savning
Afkortning
Ud over formværktøj, maskinbearbejder vi emner i plast og metal; prototyper, fiksturer, dele til testudstyr, holdere og lignende. For de kunder som udvikler elektronik i et mindre styktal, laver vi også bearbejdning på standard kasser, hvis der er brug for huller eller udskæringer til stik og kabelføringer.

CAM programmering

Vi skal bruge en STP eller DXF fil

CAM programmeringen er integreret i vores CAD system CREO, så hvis du allerede har dit emne på elektronisk form, letter det programmeringen.

3D CAD
konstruktion
Produktions
tegninger
Part
Sourcing
CNC
Bearbejdede


Du skal således gerne levere en CAD fil i 3D eller 2Dformat. Har du slet ikke en CAD fil, kan vi tegne dit emne op for dig.


Effektiv og resultatet
afstemt...
Vi konstruerer, verificerer, sourcer og producerer mekanik. Vi har mange års erfaring med integreret produktudvikling og samarbejder med alle faggrupper i processen for at nå målet.
Stewen
Hawking
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet. Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it. Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

Materialer

Plast og metal

Indenfor materialekategorierne plast og især metal findes der er mange underkategorier som er velegnede til bearbejdning og vi rådgiver gerne i valg af det rigtige materiale. Nedenfor er en liste over de materialer vi arbejder i:POM
PA6
PMMA
Etronit


G10/FR4
Aluminium
Hærdet og blødt stål

VideopræsentationCNC af Montage
Fikstur...
BilledpræsentationDet færdige
produktWebdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontortidman - tors:
08:00 - 16:00
fre:
08:00 - 15:00

PARTDESIGN ApSLocationHobrovej 317A
9200 Aalborg SV
CVR: 3207 6033
Phone+45 7070 2046
Mail

Forretningsområder      • Mekanisk konstruktion & FEM
      • Verifikation og produktionsmodning
      • Sourcing fra Kina
      • Sprøjtestøbning
      • CNC bearbejdning

Lang erfaring med      • Konceptudvikling
      • Robuste og enkle løsninger
      • Produktionsmodning
      • Miljøtest
      • Masseproduktion


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED