Lampard Icon70 70 20 46
Lampard IconSend Mail

Partdesign
Construction
slides Prevslides Next
Fuldautomatisk produktion
Sprøjtestøbning i Nordjylland. Fremstilling af plastemner

Produktion i Aalborg

Sprøjtestøbning i Danmark vinder frem igen

Som et alternativ til vores produktion i Kina, producerer vi i stigende grad på fabrikken i Aalborg. Øgede omkostninger ved produktion, forsendelse og told på varer fra Kina, har gjort det attraktivt.

Det er typisk store eller tekniske emner uden efterbehandling, som med fordel kan sprøjtestøbes i Danmark, da priserne på de kendte råvarer er de samme.

Vi bruger mange ressourcer på at sikre kvaliteten tilbage i forsyningskæden i Kina og den opgave er knap så tung i Danmark.

DEMAG Sumitomo

Velkommen til en ny maskinpark

På fabrikken i Aalborg har vi produceret plastemner siden 2013. Vi har nye DEMAG maskiner med robot, som leverer en skudvægt fra ca. 5 til 400 gram. Materialet tørres fortrinsvis med tørluft, så egenskaber og farver bibeholdes. Vi lagerfører almindelige (og glasfyldte) plasttyper som:


PA6 / PA66
POM
LDPE / HDPE
PP


ABS / ASA / PC-ASA
PS
PC
ABS


Skal emnet indfarves, har vi også et udvalg af masterbatch farver eller kan frembringe den specielle farve, som du ønsker, enten gennem masterbatch eller compoundering.


Videopræsentation160 ton med robotBilledpræsentationEmner på bånd
klar til pakning
Videopræsentation35 ton med indløbsrobotVideopræsentation160 ton med robot
og familieværktøj


Formværktøj

Fremstilling i Kina eller Aalborg

Vi fremstiller de fleste værktøj hos vore partnere i Kina, men da vi i 2019 har udbygget vores værksted til formvedligehold, fremstiller vi nu også værktøj selv. Vi anvender stamforme af kendte mærker, men tilbyder også vores eget stamformskoncept i aluminium. Således kan vi lave emner på op til 120 x 120 mm indenfor 2-3 uger. Lidt mere komplicerede værktøj tager omkring 5 uger.

Værktøjs investering

Hvad koster et værktøj?

Prisen for et værktøj afhænger især af emnegeometri, materiale og levetid, så det er ikke muligt at angive en ca. pris. Hvis du ikke er helt sikker på volumenet i dit projekt, så er en lav værktøjsinvestering sikkert en vigtig parameter.

Her kan vi måske tilbyde en løsning med et "familieværktøj", hvis flere emner med ca. samme volumen kan deles om et værktøj.

Omkring halvdelen af de værktøj vi fremstiller er familieværktøj, så det er en almindelig løsning. Har du allerede værktøj, er du velkommen til at forhøre dig om det umiddelbart kan køre på vores maskiner, eller skal tilpasses.

Produktion i Kina

Sprøjtestøbning til levering i Asien

Samarbejder du med en EMS i Asien som skal samle dit produkt, kan vi fremstille værktøj og emner i Kina og sende emnerne direkte til den pågældende EMS.

Vi leverer blandt andet til FLEX i Zhuhai og GPV i Thailand. Vi har kvalitetsfolk som ud over fabrikkens egen kontrol, laver udgangskontrol i henhold til den kvalitetsstandard som vi aftaler.

Ved produktion i Kina er vi dog ikke begrænset til sprøjtestøbning, læs mere HER under Sourcing.


VideopræsentationCNC af formplade i stålVideopræsentationCNC af gnistelektrodeVideopræsentationGnistning af indsats


Tampontryk

Dekorering af plastemner

Tampontryk er en trykkemetode, der er velegnet til de fleste materialer; kunststoffer, metal, lakerede overflader, træ, glas, tekstiler etc. Det er den eneste trykkemetode der kan trykke på både konkave og konvekse overflader, så den er speciel velegnet til plastemner, da de ofte har en kompleks geometri.

Gennem vores materialeleverandør, får vi fremstillet en trykkekliche til hver farve som ønskes trykt, vi behøver blot en grafikfil fra kunden. Pris for kliche afhænger af levetiden (antal forventede tryk). Vores trykudstyr er nyt og semiautomatisk og vi fremstiller selv fiksturer til fastgørelse under trykning.


Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontortidman - tors:
08:00 - 16:00
fre:
08:00 - 15:00

PARTDESIGN ApSLocationHobrovej 317A
9200 Aalborg SV
CVR: 3207 6033
Phone+45 7070 2046
Mail

Forretningsområder      • Mekanisk konstruktion & FEM
      • Verifikation og produktionsmodning
      • Sourcing fra Kina
      • Sprøjtestøbning
      • CNC bearbejdning

Lang erfaring med      • Konceptudvikling
      • Robuste og enkle løsninger
      • Produktionsmodning
      • Miljøtest
      • Masseproduktion


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED