Lampard Icon70 70 20 46
Lampard IconSend Mail

Partdesign
Non-Title-Property
Partner netværk
Sourcing fra Kina og fremstilling af kundespecifikke mekaniske og elektromekaniske emner.

Kina

Partnere gennem lang tid

Som en forlængelse af det konstruktionsarbejde vi udfører for vores kunder, tilbyder vi også at fremtage emnerne i Kina.

Vi har mere end 20 års erfaring med Kinesiske leverandører og et stort netværk af samarbejdspartnere på stabile tekniske niveauer til alle tænkelige emner. Med "one-stop-shopping" handler du kun et sted så du ved hvem som har ansvaret.

NPI og Kvalitet

Eget ingeniørkontor i Shenzhen

I udviklingsfasen har vi en NPI engineer og projektleder tilknyttet projektet. Når produktions modningen er overstået, er vores quality engineer inddraget for at kunne supportere løbende ordrer.

Vi har udgangskontrol med egne folk på alle forsendelser fra Kina, hvilket sikrer at varerne har det aftalte kvalitetsniveau. Der tages udgangspunkt i kundens tegningsdokumentation og det aftales hvilke mål som er vigtige for emnernes funktion. Herefter kan der aftales en standard som skal være opfyldt; for eksempel AQL.


Dulce ImageHenry Ford"When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it."Brian BreumSom ingeniør bliver du ekspert i at forstå problemer, skabe løsninger og være kreativ inden for teknologi og naturvidenskab.

Levering

Incoterms

vi har generelt 2-4 ugers produktionstid i Kina, hvis der er tale om gængse råmaterialer. Med søfragt kommer der yderligere 6 uger til. Luftfragt er en dyrere, men regelmæssig brugt forsendelsestype for os, da vi også har gode rater her.

Ved hasteopgaver, kan vi (afhængig af produktet), levere indenfor ca. 10 dage.

Alle varer tilbydes og leveres DDP i henhold til INCOTERMS 2010, så der er ikke yderligere omkostninger. Vi leverer pt. emner fra Kina til Kina, Thailand, England og Danmark. Leveringsbetingelser finder du under fanebladet "info".

Produktkategorier

Hvad kan vi hjælpe med

Vi sourcer naturligvis også kundespecifikke emner vi ikke selv har udviklet.  Vi arbejder blandt andet på forecast og kan lagerføre varerne, så du er garanteret en kort leveringstid.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de produktkategorier vi tilbyder. Vi møder jævnligt forespørgsler om andre produktkategorier, så hvis du ikke lige finder det du søger, er du velkommen til at høre om det er noget vi kan hjælpe med.Udvalg af produktkategorier vi har erfaring med at sourceKlik på et emne som du vil læse mere om
Block Image
Sprøjtestøbning

Mindre emner med overfladebehandling og efterrmontage eller overstøbningKlik for at læse mere
Relativt lave investeringer i værktøj, gør det attraktivt at source sine plastemner i Kina. Emner som er malet, tampontrykt eller har andre former for dekorering og eventuelt er eftermonterede eller overstøbt. Det er vigtigt at emnerne kan pakkes tæt, da besparelsen ellers sættes til på fragten. Vi har siden 2009 hjulpet adskillige virksomheder i gang med plast, selv ved et beskedent styktal. Vi arbejder i alle materialer og hjælper med at specificere og eventuelt re-designe emner, så de er egnede til sprøjtestøbning.
Vi anvender meget familieværktøj, for at reducere investeringen. Ring for flere oplysninger, da dette fagområde er meget omfattende.
Kontakt Os
Block Image
Sænksmedning

Hvis der er store krav til styrke, bearbejdningstid eller hvis materialespildet er stort, er kan sænksmedning være løsningen.Klik for at læse mere
Hvis der er store krav til styrke, eller bearbejdningstid og materiale spild er stort, er sænksmedning en ide. Det er en beskidt og tidskrævende proces, som efterhånden kun udføres i lavtlønslande. Så mange detaljer som muligt smedes på mål, så tolerancer er meget små og spredningen lille. Underskæringer og andre specielle detaljer bearbejdes med CNC. Emnerne kan overflade behandles; for eksempel med Zink.
Der er en mindre investering i værktøj og minimum serie størrelse.
Kontakt Os
Block Image
Trykstøbning

Trykstøbte og efterbehandlede emner (CNC, passivering, pulverlakering), Aluminium og Zink.Klik for at læse mere
Trykstøbte og pulverlakerede emner, Aluminium laves primært i legeringen A380/ADC12, men vi støber også emner i zink. Specielle tolerancer og gevind kan bearbejdes frem. Emner passiveres inden overfladebehandling, med chrom eller TCP chromital. Overfladebehandling med pulverlak eller chrom.
Processen kræver investering i et formværktøj.
Kontakt Os
Block Image
Glas

Faconskåret, hærdet og dekoreret glas ud fra kundens specifikation.Klik for at læse mere
Faconskåret, hærdet og dekoreret glas ud fra kundens specifikation. Hærdet glas er duktilt, men meget brudsikkert. Fordelen overfor PC eller PMMA, er stivhed, ridsefasthed og dekoreringsmuligheder. Således anvendes glas ofte som displaycover. Styktal fra nogle få hundrede til mange tusinde. Vi hjælper med at specificere ud fra applikation, hvor mulighederne blandt andet er:
Facon skæring/slibning
Tykkelses slibning
Dekorering med tryk
Pådampning af metal
Anti reflection
Laminering med antisplinter film eller touch
Beskyttelses folie
Montering af klæber
Glasset kan afhængig af tykkelse og indbygning modstå slagtest op til IK08, hvilket svarer til en Ø40 stålkugle fa 2m højde.
Kontakt Os
Block Image
Klæbere

Faconskåret tape og skum, eventuelt lamineret. For eksempel 3M, Tesa og Rogers.Klik for at læse mere
Faconskåret tape og skum, eventuelt lamineret. Vi anvender for eksempel 3M, Tesa og Rogers, men kan også foreslå Kinesiske alternativer, for at reducere prisen yderligere. Der må påregnes en mindre investering i værktøj.
Emner leveres på liner, som sheet eller rulle.
Kontakt Os
Block Image
Kabler

Special konfektionerede ledninger og kabler til montering med elektronik.Klik for at læse mere
Special konfektionerede ledninger og kabler til montering med elektronik. Med træk-aflastninger, RF-konnektorer, B2B konnektorer etc. med den RG eller AWG kvalitet som matcher kundens specifikation. Vi hjælper med at specificere ud fra blandt andet:
Kabel eller ledningstype
Farve
Længde
Crimp og kennektorer
Strippede / fortinnede ender
Lodning og stik
Trækaflastning
Alle samlinger er funktions- og RF testede til kundens krav
Kontakt Os
Block Image
Tyndplade

Dybtrukne, bukkede og udstansede, emner i stål og aluminium, eventuelt overfladebehandlede.Klik for at læse mere
Dybtrukne, bukkede og udstansede emner i stål og aluminium, eventuelt overfladebehandlede. For eksempel RF skærmdåser, beslag med monterings stag og fjedre.
Styktal fra nogle få hundrede til mange tusinde. Der skal påregnes en mindre investering i værktøj.
Kontakt Os
Block Image
Elastomer

Elastomerer som for eksemepl TPE/TPU, silikonegummi, NR, NBR.Klik for at læse mere
Varer i TPE/TPU, silikonegummi, NR, NBR etc. Ved lavtryksstøbning anvendes en anden type værktøj end til sprøjtestøbning.
Da emnet er duktilt, kommer det let ud af formen selv med underskæringer. Værktøjet er mindre kompleks og Investeringen tilsvarende lille. Dog tager selve emne fremstillingen længere tid.
Kontakt Os
Block Image
CNC

Drejede og fræste emner i metal og plast; herunder blandt andet rustfrit stål, aluminium og POM.Klik for at læse mere
Drejede og fræste emner i metal og plast; herunder blandt andet rustfrit stål, aluminium og POM. Emner afgrates, affedtes og kan overfladebehandles hvis det ønskes.
Små og store serier uden behov for værktøjsinvestering.
Kontakt Os
Block Image
Lanyard

Stroppen indfarves efter kundens specifikation. Det lille plast emne (samleren), som dækker over samlingen.Klik for at læse mere
Stroppen indfarves efter kundens specifikation. Det lille plast emne (samleren), som dækker over samlingen mellem den tykke og tynde strop, kan også laves i den facon som ønskes, dog må der påregnes en mindre investering i værktøj. Styktal fra nogle på hundrede til mange tusinde. Vi hjælper med at specificere varen, ud fra blandt andet:
Strop bredde/tykkelse
Længde
Materiale
Farve
Samler
Tryk
Ud over 3D, udformer vi naturligvis også den ønskede dokumentation.
Kontakt Os
Silhuet
Vi sourcer udelukkende kundespecifikke emner.

Compliance

REACH, ROHS, COC og andre deklarationer

I dag er det helt almindeligt at deklarere compliance for ROHS og REACH. Hvis det er et ønske kan vi også levere en COC deklaration sammen med hvert batch.

Til nogle kunder, leverer vi også et statement of conflict materials og da vi leverer emner til det amerikanske marked, er California proposition 65 også noget vi er med på.

Men vær klar over, at jo flere certifikater og deklarationer du ønsker, jo mere arbejde går der med det og tid er som bekendt penge.

Samarbejdsformer

Hvilke omstændigheder har vi

Som udgangspunkt er vi leverandøren og kunden har ingen adgang til vores samarbejdspartnere.

Grunden er simpel - vi har udviklet vores samarbejdspartere fra stabilt teknisk niveau til der hvor vi alle kan have glæde af det, så det er en forretnings-hemmelighed.

Det ændrer vi ikke på. I tilfælde hvor vi skal finde en leverandør til en kundes specielle emner, er det en mulighed at kunden inddrages i beslutningsprocessen. Så kan vi sammen vurdere besøgsrapport og indhentede priser. Herefter laver vi en aftale hvor begge parter har glæde af samarbejdet.


Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontortidman - tors:
08:00 - 16:00
fre:
08:00 - 15:00

PARTDESIGN ApSLocationHobrovej 317A
9200 Aalborg SV
CVR: 3207 6033
Phone+45 7070 2046
Mail

Forretningsområder      • Mekanisk konstruktion & FEM
      • Verifikation og produktionsmodning
      • Sourcing fra Kina
      • Sprøjtestøbning
      • CNC bearbejdning

Lang erfaring med      • Konceptudvikling
      • Robuste og enkle løsninger
      • Produktionsmodning
      • Miljøtest
      • Masseproduktion


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED