Lampard Icon70 70 20 46
Lampard IconSend Mail

Partdesign
Non-Title-Property
Lang erfaring
Maskin og produktionsingeniører, værktøjsmagere, plastmagere og supportfunktioner med tung teknisk baggrund.

Erfaring

Fra store kendte virksomheder

Vi er ingeniører og teknikere indenfor konstruktion og produktion. Vi har erfaring i projektledelse, produktudvikling og masseproduktion fra blandt andet B&O, DANCALL, BOSCH, SIEMENS, BEN-Q, MOTOROLA, ASETEK, MEKOPRINT, OTICON, SUPERFOSS og NOVO Nordisk.

Her har vi oparbejdet indgående viden om konstruktion, verificering, værktøj og fremstilling af især plastemner og relaterede dele til kabinetter. Det har vi de seneste 10 år anvendt til fordel for vores kunder, sammen med mange andre materialer og fremstillingsprocesser.

Kælderen

Det startede i en kælder i Aalborg

Virksomheden startede i marts 2009 i en kælder i Aalborg, mens konjunkturen var nedadgående. På baggrund af de kunderelationer vi hen ad vejen har oparbejdet, har vi hver år kunnet øge vore aktiviteter og står i dag som en velkonsolideret virksomhed. Kælderen er nu skiftet ud med en fabrik hvor vi udvikler og producerer.

Vi har kontor i Kina, som er den forlængede arm mod vores omkring 20 kinesiske samarbejdspartnere. Vores kinesiske ingeniører arbejder med projektledelse, NPI og kvalitet, så vi samlet set kan servicere kunden bedst muligt.


Partudvikling og SourcingFra ide til produktmodning
peitra IconPartudviklingHer varetager vi hele eller enkeltdele af processen fra ide til produktmodning - International erfaring gennem mere end 150 mandeår gør produktudviklingen til en succes.peitra IconPartsourcingVi kan levere værktøj og fremstille diverse mekaniske og elektromekaniske emner. Vi leverer til kunder og EMS'er i Danmark, Kina og Thailand.peitra IconOne Stop ShoppingMed PARTDESIGN konceptet, behøver du kun at handle et sted, når du skal bruge mekanik. Vi udvikler, verificerer og leverer.

Værdier

Faglighed og professionalisme

Sammen med kunder, industrielle designere og leverandører udvikler og producerer vi enkle og produktionsvenlige løsninger som opfylder specifikationen. Vi arbejder for at hovedparten af vores one-stop-shop er fra egen produktion.

QuotesVi ønsker at vores arbejdsplads gennem faglighed, professionalisme og ordentlighed, tilføjer værdi til kunden og skaber en spændende hverdag for vores ansatte.Quotes

Vi brænder for at løse tekniske opgaver hvor vi kan udvikle vores platform.

Fremtiden

En 2025 plan

Siden 2016 er det gået rigtig stærkt. Antallet af medarbejdere og omsætning er steget markant, ligesom værdikæden er vokset.

Vi har længe forberedt os på, at fleksibel automatisk produktion vil danne grundlaget for, at produktion i Danmark inden 2025 er reglen frem for undtagelsen.

Således startede vi i 2014 på opbygningen af en plastsprøjtestøbe afdeling og har i 2019 udvidet vores værksted for værktøjsvedligehold til et formværksted. Kapaciteten er pt. 2 formværktøj om måneden, mens resten laves i Kina.
Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontortidman - tors:
08:00 - 16:00
fre:
08:00 - 15:00

PARTDESIGN ApSLocationHobrovej 317A
9200 Aalborg SV
CVR: 3207 6033
Phone+45 7070 2046
Mail

Forretningsområder      • Mekanisk konstruktion & FEM
      • Verifikation og produktionsmodning
      • Sourcing fra Kina
      • Sprøjtestøbning
      • CNC bearbejdning

Lang erfaring med      • Konceptudvikling
      • Robuste og enkle løsninger
      • Produktionsmodning
      • Miljøtest
      • Masseproduktion


COPYRIGHT © 2008/ NORDIC XIGRAFFIX SOFTWARE I/S. ALL RIGHTS RESERVED