image2


© PARTDESIGN ApS | Hobrovej 317A | 9200 Aalborg SV | +45 70 70 20 46 | cvr 32076033 | www.partdesign.dk

Udviklet af XIGRAFFIX

English language

Ingeniører

print


Vi er ingeniører indenfor konstruktion og produktion, med baggrund i projektledelse, produktudvikling og masseproduktion af blandt andet mobiltelefoner fra DANCALL, BOSCH, SIEMENS, BEN-Q og MOTOROLA. Vi har indgående viden om konstruktion, verificering og fremstilling af især plastemner. Herudover, erfaring med mange andre materialer og fremstillingsprocesser.

I Aalborg arbejder 4 Ingeniører med produktudvikling og 4 med produktion. Kontoret i Kina med 3 Ingeniører, er den forlængede arm mod vores samarbejdspartnere. Den samlede erfaring med konstruktion og produktion er mere end 150 mande år.

Fra kælderen

Virksomheden startede i marts 2009 i en kælder i Aalborg, mens konjunkturen var nedadgående. På baggrund af kunderelationer vi hen ad vejen har indgået, har vi hver år kunnet øge vore aktiviteter og står i dag som en velkonsolideret virksomhed. Kælderen er skifttet ud med en fabrik hvor vi udvikler, håndterer og producerer.

Relationer

Det er vigtigt for os, at vi altid har kapaciteten til at afhjælpe forespørgsler med kort varsel. Selvom vi er fuldt bookede, forsøger vi at omorganisere vores engagementer, for at imødegå akutte behov som vores eksisterende eller potentielle nye kunder måtte have. Vi tilstræber også, at det altid er den samme person som håndterer netop dit projekt.

Aalborg og Kina


Konsulentarbejde


Vores "one-stop-shopping" koncept understøttes af fire tæt forbundne forretningsområder:

     • Mekanik udvikling
     • FEM
     • Sourcing
     • Sprøjtestøbning

Ud over fabrik og kontor i Aalborg, varetager vores kontor i Shenzhen, NPI og kvalitetskontrol af de emner vi fremstiller hos vores kinesiske leverandører. Det er blandt andet plast, metal, tape, glas, elektro-mekaniske komponenter, etc. og vi udvider hele tiden vores repertoire.
Mangler du specialviden for at klare en opgave, så overvej at bruge os som konsulenter.

Det lyder dyrt, men kender du de totale omkostninger for dine fast-ansatte medarbejdere ?

Vi har lavet en simpel lønberegner som måske kan hjælpe dig med beslutningen. Download den her og ring til os for at høre hvad vi kan tilbyde og til hvilken pris.